Apa yang anda dapat bila beli emas Public Gold harini?


1- Jaminan yang anda akan dapat fizikal emas yang dibeli

Saya bagi jaminan 100% yang anda akan dapat EMAS FIZIKAL yang telah dibeli. Jika anda beli 10gram, maka 10gram emas la yang dapat. Jika anda beli 100gram, maka 100gram emas la yang dapat. Saya berani bagi jaminan sebab Public Gold sudah lebih 10tahun beroperasi, dan lebih 200,000 orang sudah membeli emas dengan Public Gold, dan TIADA seorang pon yang beli emas tapi TAK dapat emasnya. Sebab tu la reputasi syarikat Public Gold sangat tinggi dan sangat dipercayai.

Selain jaminan yang anda akan terima emas fizikal yang dibeli, saya juga ada bonus tambahan untuk client yang menamakan saya sebagai Introducer Public Gold kerana sudah menjadi tanggungjawab saya untuk membimbing anda untuk simpan emas sampai pandai 🙂 Anda akan dapat:


2- Ebook Manual Pengembara Emas

Ebook ‘Manual Pengembara Emas’ ni ditulis khas untuk anda yang baru nak mula simpan emas. Dalamnya packed dengan ilmu praktikal berkaitan emas. Ibarat manual yang akan guide anda untuk simpan emas dengan teknik yang selamat dan halang anda daripada melakukan kesilapan-kesilapan newbie yang merugikan. Anda pasti lebih confident, tenang dan seronok menyimpan emas bila anda praktikkan ilmu yang dikongsikan dalam buku ini.

Bayangkan diri anda seorang pengembara yang akan melalui sebuah hutan. Katakan anda sudah tahu selok-belok hutan yang anda akan masuk. Anda sudah tahu apa yang anda mesti lakukan dan apa yang anda mesti elakkan ketika mengembara SEBELUM anda mulakan perjalanan tersebut. Sudah pasti perjalanan anda lebih mudah dan selamat, tak gitu? Itulah ibaratnya ebook ini bakal memperkasakan anda dengan ilmu Kembara Emas. Selepas membaca ebook ni, anda akan tahu perkara yang perlu anda buat dan elakkan sepanjang anda berkecimpung dalam dunia emas. Selain ebook ini, saya juga akan hantar invitation kepada anda untuk:


3- Join Support Whatsapp Group #EDKS

Dengan adanya support group ni, anda tak perlu risau ditinggal keseorangan sebab ada geng-geng emas yang lain bersama anda. Anda akan terima update secara direct tentang harga dan berita emas terkini. Malah, anda juga boleh bertanya atau kongsi pengalaman emas anda bersama member-member yang lain. Senang cerita sini ibarat ruang untuk penyimpan emas berkumpul dan berbincang bersama-sama. Selain group support, anda juga akan dapat:


4- Bimbingan direct dari saya hingga anda celik emas

Matlamat saya ialah setiap orang memiliki paling kurang 100gram emas peribadi, sama ada sebagai benteng kewangan atau simpanan masa depan. Untuk itu, saya akan bimbing anda sehingga anda independent dan mahir menguruskan simpanan emas sendiri tanpa bantuan orang lain InshaAllah 🙂


Mahu mula simpan emas hari ini?
Klik link bawah ni untuk langkah selanjutnya: