Apa yang anda dapat bila anda beli emas Public Gold?

Jaminan anda akan dapat emas fizikal yang anda beli

Tentulah anda akan dapat EMAS FIZIKAL yang telah anda beli. Jika anda beli 10gram, maka 10gram emas la yang anda dapat. Jika anda beli 100gram, maka 100gram emas la yang anda dapat. Saya beri jaminan 100% yang anda akan terima emas yang anda beli, sama ada melalui kutipan di cawangan Public Gold atau penghantaran terus ke rumah anda melalui courier. Saya berani bagi jaminan sebab Public Gold sudah 10tahun beroperasi, dan hampir 200,000 client sudah membeli emas dengan Public Gold. Dalam tempoh masa tersebut, takde sorang pon yang beli emas tapi TAK dapat emasnya. Jika ada walau seorang pon yang ditipu, sudah pasti akan rosak reputasi syarikat Public Gold dan pasti lingkup.

Selain jaminan yang anda akan terima emas fizikal yang dibeli, saya juga ada bonus tambahan untuk client yang menamakan saya sebagai Introducer Public Gold. Ada amanah besar yang dipikul oleh introducer. Iaitu salurkan ilmu, tips, update terkini tentang emas dan Public Gold. Paling penting jawab persoalan client jika ada sebarang pertanyaan. Bukannya amal konsep touch and go. Lepas client beli, dibiar macam tu je. Elakkan memilih orang macam ni sebagai introducer. Kalau anda nak bimbingan berterusan dari mula beli emas sehingga bertahun lamanya, boleh jadikan saya sebagai sahabat emas anda. Saya ada bonus untuk anda. Saya akan berikan:

 

Ebook Manual Pengembara Emas

 

Ebook ‘Manual Pengembara Emas’ ni ditulis khas untuk anda yang baru nak mula simpan emas. Dalamnya packed dengan ilmu praktikal berkaitan emas. Ibarat manual yang akan guide anda untuk simpan emas dengan teknik yang selamat dan halang anda daripada melakukan kesilapan-kesilapan newbie yang merugikan. Anda pasti lebih confident, tenang dan seronok menyimpan emas bila anda praktikkan ilmu yang dikongsikan dalam buku ini.

Bayangkan diri anda seorang pengembara yang akan melalui sebuah hutan. Katakan anda sudah tahu selok-belok hutan yang anda akan masuk. Anda sudah tahu apa yang anda mesti lakukan dan apa yang anda mesti elakkan ketika mengembara SEBELUM anda mulakan perjalanan tersebut. Sudah pasti perjalanan anda lebih mudah dan selamat, tak gitu? Itulah ibaratnya ebook ini bakal memperkasakan anda dengan ilmu Kembara Emas. Selepas membaca ebook ni, anda akan tahu perkara yang perlu anda buat dan elakkan sepanjang anda berkecimpung dalam dunia emas. Selain ebook ini, saya juga akan hantar invitation kepada anda untuk:

 

Join Support Whatsapp Group #EDKS

Dengan adanya support group ni, anda tak perlu risau ditinggal keseorangan sebab ada geng2 emas yang lain bersama anda. Anda akan terima update secara direct tentang harga dan berita emas terkini. Malah, anda juga boleh bertanya atau kongsi pengalaman emas anda bersama orang lain. Senang cerita sini ibarat ruang untuk penyimpan emas berkumpul dan bercakap bersama-sama. Selain group support, anda juga akan dapat

 

Bimbingan secara terus dari saya hingga anda celik emas

Matlamat saya ialah setiap orang memiliki paling kurang 100gram emas peribadi, sama ada sebagai benteng kewangan atau simpanan masa depan. Untuk itu, saya akan bimbing anda sehingga anda independent dan mahir menguruskan simpanan emas sendiri tanpa bantuan orang lain.

 

Ingin simpan emas tapi tak tau caranya? Call atau wasap saya di: 014- 835 3773

Saya akan tolong anda buat pembelian emas pertama dan beri bimbingan berterusan.

Saya sahabat dan pemudahcara anda untuk simpan emas