Image

Tahniah encik kamaruddin yang TAK PERNAH MISS simpan skeping Goldbar 10gram setiap bulan =D


Image

Tahniah sis nadhiroh dari sandakan dah berjaya simpan Goldbar 20gram versi Bungamas yang dibeli masa harga emas terjun ke 'dasar gaung'..! 😮

Image

Tahniah sis narimah dah mula simpan emas yang pertama iaitu Goldbar 10gram LBMA. Betapa bercahayanya muka sis bila dapat emas tu hehe


Image

Tahniah Azrai dari Kerteh dah simpan Goldbar 10gram secara Shariah Easy Payment Purchase. Habis 4x bayar boleh ambil emas di branch PG Kuantan

Image

Tahniah Faizal dari Kemaman dah mula simpan 1gram emas pertama. Sangat mudah nak simpan emas sekarang dengan adanya akaun GAP 🙂


Image

Tahniah sis latipah dari terengganu konsisten menyimpan goldbar utk lebih 5 tahun dah..! Dulu2 sis latipah beli Goldbar 10gram 999 jenama P.A.M.P yang dibeli di salah satu kedai emas terkemuka di Malaysia. Harganya RM2000+ (BELUM ditambah GST). Saya beritahu dia, saya boleh beli goldbar dengan berat dan ketulenan yang sama dari Public Gold pada harga RM1800+, dan emas ni ada sijil antarabangsa LBMA yang BEBAS GST 😉

Image

Tahniah sis erin dah mula simpan emas GAP dengan modal serendah RM100 (bersamaan 0.5g+ emas). Katanya bulan depan nak tambah lagi


Image

Tahniah Nabil dari Shah Alam dah mula simpan 2gram emas pertama. Student pon mampu simpan emas skarang tauu apatah lagi kita yg bekerja

Image

Tahniah bro muammar dari ampang borong 7 keping 1dinar melalui akaun GAP. Katanya untuk hantaran. Untung lah bakal isterinya nanti hehe


Image

Tahniah bro ajwad dari shah alam dah mula simpan dinar emas untuk masa depan.

Image
Tahniah bro hakeem dah mempelbagaikan simpanan. Sebelum ni simpan cash dan unit trust je, sekarang dah mula simpan EMAS juga 🙂

Image

Tahniah sis azlina dah mula simpan emas masa seminar di Terengganu haritu. Orang lain mula sikit2, tapi sis azlina dah nampak pentingnya emas ni, jadi dia terus borong beberapa keping Goldbar 0.5gram versi Thankyou dan Goldbar 1gram versi YDPA IX. Yang best tu Public Gold bagi hadiah percuma gold cardholder untuk simpan emas banyak2 tu hehe

Image

Tahniah sis Zati dah mula simpan emas dengan 1gram goldbar versi Wedding yang dibeli secara retail. Walaupun boleh beli pada harga jimat melalui GAP, sis Zati lebih selesa membeli secara cash & carry


Image

Tahniah sis Zaleha dari Bukit Mertajam, mula2 simpan dulu ada 1gram emas je tapi skarang dah borong sampai 12gram 😀

Image

Tahniah Qahhar dari Johor dah nampak kepentingan simpan emas. Terus buka akaun GAP untuk sendiri, isteri dan anak kesayangan 🙂


Image

Tahniah Akmal dari Sebuyau, Sarawak dah mula simpan emas melalui akaun GAP. Walaupun jauh di pedalaman takde masalah asalkan ada internet

Image

Tahniah amiro dari Kota Bharu dah mulakan simpanan emas dengan 1gram yang pertama. InshaAllah boleh konsisten simpan emas dah lepas ni


Image
Tahniah Izzat dari Kota Bharu berjaya beli Goldbar LBMA 10gram masa harga tengah murah2 melalui Shariah Easy Payment Purchase. Habis bayar 4x boleh ambil emas di cawangan PG Kota Bharu 😀
Image

Tahniah sahabat saya Fay dari Paka dah ada 11gram emas dalam simpanan. Rasa macam semalam baru Fay simpan 1gram yang pertama 😉


Image

Tahniah sis haniza dah buka akaun gap dengan pembelian 1gram emas yang pertama. Lepas ni senang la nak simpan emas secara konsisten setiap bulan