Untuk anda yang baru nak mula simpan EMAS fizikal:


Image

KHAS UNTUK BEGINNER:


1- Pengenalan tentang kelebihan simpan emas fizikal untuk jangka masa panjang, dan kenapa anda perlu mula simpan emas walau sedikit.

2- Pastikan emas yang anda beli betul-betul wujud fizikalnya.

3- Beli dan jual emas anytime, anywhere menggunakan servis AKAUN EMAS. Tak perlu keluar rumah pon (asalkan anda ada talian internet).

4- Pilih platform untuk simpan emas yang paling mudah, murah dan patuh shariah melalui akaun Gold Accumulation Program (GAP)

5- Panduan step-by-step cara untuk anda buka akaun emas, buat pembelian dan jualan emas, serta cara nak keluarkan emas dari akaun anda sama ada melalui pos (terus ke rumah) atau ambil sendiri di cawangan

6- Tip-tip tambahan untuk anda yang baru nak mula simpan emas

Lepas habis baca ebook 'Revolusi Akaun Emas', saya gerenti anda boleh mula simpan emas tanpa mengharapkan pertolongan orang lain. Segera dapatkan ebook ni. Klik link di bawah:

Dapatkan Ebook PERCUMA ini

Untuk anda yang nak mendalami ilmu EMAS dengan cara yang paling santai:


Image

RAMAI ORANG TAK TAHU YANG:


1- Emas telah digunakan sebagai matawang sejak 600tahun SEBELUM MASIHI

2- Emas telah digunakan sebagai matawang oleh hampir semua tamadun purba seperti Rome, Byzantine dan tamadun Islam.

3- Nilai Emas kekal sepanjang masa. 1 Dinar 1500tahun lepas boleh beli seekor kambing. 1 Dinar yang sama hari ini masih boleh beli seekor kambing

4- Wang kertas yang kita guna sekarang terdedah kepada manipulasi dan hakisan inflasi. Nilainya sentiasa TURUN dalam jangka masa panjang

5- Sebaliknya, harga emas sentiasa NAIK dalam jangka masa panjang

6- Kita boleh simpan emas GRED SIMPANAN sebagai alternatif kepada simpanan wang kertas

7- Simpan EMAS dengan cara dan teknik yang betul sangat menguntungkan dalam jangka masa panjang 

Ini sebahagian daripada isi kandungan yang diceritakan dalam ebook Sembang Santai Wang EMAS. Point ni dihuraikan dalam bahasa yang mudah untuk difahami. Segera dapatkan ebook ni. Klik link di bawah:

Dapatkan Ebook PERCUMA ini

Untuk pastikan anda simpan emas dengan teknik yang betul dan selamat:


Image

KETAHUI JALAN YANG LURUS:


1- Untuk anda yang baru mula simpan emas, dan risau tak cukup ilmu

2- Ebook ni 'packed' dengan ilmu yang praktikal. Ibarat manual yang akan guide anda untuk simpan emas dengan teknik yang selamat dan halang anda daripada melakukan kesilapan-kesilapan newbie yang merugikan.

3- Bayangkan diri anda seorang pengembara yang sudah tahu selok-belok hutan yang anda akan masuk SEBELUM anda mulakan pengembaraan tersebut. Sudah pasti perjalanan anda lebih mudah dan selamat, kan?

4- Dengan ebook ni ibaratnya anda sudah tahu apa yang mesti dilakukan dan apa yang mesti dielakkan SEBELUM anda mulakan kembara EMAS ni.

5- Anda pasti lebih confident, seronok dan tenang menyimpan emas dengan ilmu yang dikongsikan dalam buku ini.

6- Ketahui 6 asas simpanan emas. Konsep ni dikongsikan supaya anda sentiasa tidur nyenyak di malam hari tanpa perlu risau pergerakan harga emas semasa.

7- Belajar 8 teknik simpan emas yang terbukti bagus, supaya anda boleh pilih teknik jana keuntungan yang paling sesuai dengan anda 

Ini antara intipati ebook Manual Pengembara EMAS. Segera dapatkan ebook ni secara percuma dengan pembelian emas serendah 0.5 gram. Klik link di bawah:

Dapatkan Ebook PERCUMA ini